SUKRIN ICING – ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU V PRAHU
Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Sladilo Sukrin Icing je odlična alternativa.
- odlično se obnese pri kuhi in peki
- je naravnega izvora
- po videzu in okusu zelo spominja na sladkor v prahu
- je brez energijske vrednosti
- moč slajenja - sladkor : Sukrin Icing = 1 : 1
Sukrin sladilo je naravnega izvora in brez energijske vrednosti. Uporabljamo ga lahko namesto sladkorja. Glikemični indeks je 0. Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.
Sladilo brez energijske vrednosti
Sukrin Icing je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. Je odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (t. i. low carb) prehrano.
Po čem se loči od navadnega Sukrina
Sukrin Icing se od navadnega Sukrina loči po tem, da je drobno zmlet v prah in tako spominja na sladkor v prahu. Za večjo sladilno moč je sladilu Sukrin Icing dodano naravno sladilo stevia. Sukrin Icing se uporablja:
- za ledene oblive
- za izdelavo marcipana
- za dekoriranje in posipanje
100% varno in naravno
Številni posamezniki, ki se izogibajo sladkorju, ne želijo uživati umetnih sladil. Sukrin Icing je naravno sladilo, izdelano iz sladkornega alkohola (poliola) eritritola. Eritritol se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah.