Piškoti izvirajo že iz antičnih časov, ko so jih Rimljani pekli v obliki majhnih sladkih ali slanih prigrizkov, imenovanih "biscuit" (kar pomeni "dvakrat pečen"). Prva različica modernih piškotov se je pojavila v srednjem veku, ko so popotniki in trgovci potrebovali trpežno hrano za svoje dolge poti. S širjenjem trgovskih poti so postali priljubljeni po vsem svetu, zlasti v Evropi. Danes piškoti obstajajo v številnih različicah, od preprostih suhih piškotov do bogatih in sladkih dobrot. In sedaj še v keto različici Kebiscotto.
Kebiscotto keksi so narejeni iz kakovostnih sestavin, primernih tudi za strogi keto način prehranjevanja. So brez pšenične moke, glutena, sladkorja in maltitola, njihov okus pa vseeno božanski.
Prednosti Kebiscotto keto piškotov:
- brez pšenične moke - namesto te je uporabljena mandljeva moka
- s koščki čokolade
- brez dodanih sladkorjev
- slajeno z eritritolom
- brez glutena
- visoka vsebnost prehranske vlaknine
- primerno za keto dieto