Hranilna vrednost (100 g)
energijska vrednost | 1353 kJ/329 kcal |
maščobe | 24 g |
- od tega nasičene maščobe | 1,8 g |
ogljikovi hidrati | 22 g* |
- od tega sladkorji | 3 g |
- od tega polioli | 17 g |
prehranske vlaknine | 29 g |
beljakovine | 9,6 g |
sol | 0,02 g |
* 4,9 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: MANDLJI 45%, prehranske vlaknine (oligofruktoza, polidekstroza), sladilo (eritritol, steviol glikozidi), voda, konzervans (kalijev sorbat). Vsebuje naravno prisotne sladkorje |
Deklaracija
SUKRIN MARCIPAN brez dodanega sladkorja, s sladili. Primerno za vegane.
Neto količina: 200 g
Sukrin marcipan je pripravljen brez dodanega sladkorja, s sladilom Sukrin in stevio. Na 100 g vsebuje le 4,9 g izkoristljivih ogljikovih hidratov, kar je v primerjavi z običajnim marcipanom s sladkorjem za ca. 90% manj. Lahko ga uživate kar tako ali pa ga uporabite kot sestavino za pripravo različnih slaščic.
Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 1353 kJ/329 kcal, maščobe 24 g (od tega nasičene maščobe 1,8 g), ogljikovi hidrati 22 g* (od tega sladkorji 3 g, polioli 17 g), prehranske vlaknine 29 g, beljakovine 9,6 g, sol 0,02 g.*4,9 g izkoristljivih ogljikovih hidratov/100 g
Sestavine: MANDLJI 45%, prehranske vlaknine (oligofruktoza, polidekstroza), sladilo (eritritol, steviol glikozidi), voda, konzervans (kalijev sorbat). Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi, po odprtju pa v hladilniku. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Pakirano v kontrolirani atmosferi.
Uporabno najmanj do datuma, označenega na stranskem delu embalaže.
Proizvajalec: Funksjonell Mat AS, Norveška
Distributer: Maksimum d.o.o. Parmova 51, 1000 Ljubljana. Tel: 01 43 66 024 www.sukrin.si, www.maxximumshop.si, www.fitkuhinja.si