Ste na nizkohidratni (low-carb) dieti, ne uživate glutena oziroma se želite zdravo prehranjevati? Potem vam bo zagotovo všeč Sukrin Protein Bread - mešanica za pripravo low-carb kruha brez glutena, mleka in kvasa. Kruh iz Protein Bread mešanice ima 15 % beljakovin in šestkrat manj ogljikovih hidratov kot običajen pšenični polnozrnat kruh. V mešanici sta uporabljeni dve moki: ovsena (brez glutena) in sezamova, za vir beljakovin so uporabljena jajca v prahu in grahove beljakovine, kot vir vlaknin pa vlaknine odporni koruzni škrob, vlaknine iz indijskega trpotca in grahove vlaknine. Mešanica ne vsebuje semen.
Sukrin Protein Bread je med nizkohidratnimi hruhi edinstven. Je odličnega okusa in mehke teksture, ena rezina (40 g kruha) pa ima le 2,4 g ogljikovih hidratov. Mešanica ne vsebuje pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje, ter vsebuje le skrbno izbrane kakovostne sestavine brez glutena. Poleg tega je mešanica brez umetnih barvil, konzervansov in GMO.
Prednosti mešanice za pripravo kruha Sukrin Protein Bread:
- visoka vsebnost beljakovin
- brez pšenice, glutena, kvasa, mleka in soje
- enostavna priprava, samo premešate z vodo
- odličen okus in mehka struktura
- brez semen
- brez umetnih barvil, konzervansov in GMO
- uporabimo lahko za podlago za pico ali za pripravo low carb tortilj
Komu je namenjena mešanica za pripravo kruha Sukrin Protein Bread Mix?
- vsem, ki želijo uživati v zdravem in okusnem domačem kruhu brez glutena
- vsem, ki se izogibajo glutenu
- primeren za posameznike s kandido, saj ne vsebuje kvasa
- diabetikom
- vsem, ki se izogibajo ogljikovim hidratom - keto, low carb, LCHF načini prehranjevanja
- vsem, ki skrbijo za zdravo prehrano
- športnikom in aktivnim posameznikom
Sukrin Protein Bread je namenjen vsem, ki se v svoji prehrani izogibajo ogljikovim hidratom, žitom ali zgolj glutenu. Kruh ne vsebuje kvasa in je primeren za posameznike s kandido in vegetarijance.